Za (další) mizerný výkon mladší dorost body nebral

29.09.2011 09:07
Přebor Prahy mladšího dorostu
FC Přední Kopanina – AFK Slavoj Podolí 2:1 (0:1)
Neděle 25.9.2011, 16:30

Další nepovedené představení znamená, že se mladší dorost zvolna sesunul až k pásmu sestupu. V utkání oboustranně nevalné úrovně šlo sice Podolí do vedení zásluhou pohotového zásahu Šámala, po změně stran však nejprve na sebe zírali Gillern s Binderem tak dlouho, až jim domácí útočník vypálil rybník, poté si neznámo kam odskočili hráči z pravé strany podolské defenzivy a pro hostujícího halva tak vystavěli dálnici až k vítězné brance. Hodnotit zápas více nemá cenu – po fotbalové stránce úroveň děsivá, dění na trávníku ovládly nazdařbůh nakopávané míče a čekání na přehmat soupeře (který se ovšem kupodivu zpravidla i dostavil…). Pohyb s míčem nula, pohyb bez míče nula.

Největším zklamáním je pro mě však hra i přístup valné většiny hráčů Podolí k zápasům (a potažmo i k tréninkům). Odmítám akceptovat, že by hráči loňského ročníku 96 zapomněli během prázdnin hrát fotbal, z hráčů ročníku 95 pak pravidelněji dochází tréninky maximálně dva až tři hráči. Doporučuji proto všem, které fotbal už nebaví, nebo kteří mají pocit, že tato soutěž nedosahuje jejich úrovně a kvalit, aby se poohlédli po jiné výplni volného času. Trenér jistě nikomu za poctivé doznání hlavu neutrhne a alespoň budeme vědět, na čem jsme.

 

Sestava: Binder - Dvořák, Miláček, Gillern, Smolák, Šámal, Moravec, Melichar, Sládek, Klégr, Šolc, náhr.: Worsch, Příhoda

Branka Podolí: Šámal

Kontakt

Trenér: Ladislav Čmelík, tel.:+420 602223151, cmelik.lada(a)email.cz

Asistent trenéra: Roman Štochl (tel.: + 420 724742408)

Vedoucí týmu, správce webu: Pavel Smolák
pavel(a)smolak.org